Τόμας Τούχελ: Σε αποστολή… παραμονής!

Μετά το χαμένο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος με το...αριστερό, η θέση του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν “τρίζει”. 

Ο Τόμας Τούχελ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2018, ενώ το συμβόλαιο του θα ολοκληρωθεί  το καλοκαίρι του 2021. Όμως η εικόνα του γαλλικού συλλόγου, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, από την οποία έχασε με 1-0, αλλά και οι πρώτες εμφανίσεις στην Λιγκ 1, καθιστούν την παραμονή του στο Παρίσι αμφίβολή.

Η Παρί ηττήθηκε από τη Λανς (1-0) στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα. Στη δεύτερη αγωνιστική και στο μεγάλο ντέρμπι με την Μαρσέιγ ακολούθησε και νέα ήττα με 0-1.Στα επόμενα δύο ματς  με Μετς (1-0) και Νις (0-3), ο σύλλογος από την “πόλη του φωτός” συγκέντρωσε τους πρώτους βαθμούς για την Λιγκ 1.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Τόμας Τούχελ, βρίσκεται σε αποστολή… παραμονής! Είναι αλήθεια ότι ο Γερμανός τεχνικός είχε τη στήριξη του ισχυρού άντρα των Γάλλων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, όμως αυτή η εμπιστοσύνη “κλονίστηκε”  μετά τις επιλογές του 47χρονου στο τελικό της μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Βαυαρούς. 

Τα γαλλικά Μέσα ισχυρίστηκαν ότι οι επιλογές του κόουτς για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, ήταν άτοπες. Πιο συγκεκριμένα οι αποφάσεις να μην βάλει τον Μάουρο Ικάρντι , αλλά και τον  Πάμπλο Σαράμπια στο παιχνίδι, ήταν αυτές που έφεραν “σύννεφα” στην σχέση  τους. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει αρκετές φορές να βγάλει την ομάδα του, από δύσκολες καταστάσεις. Με τη συμμετοχή του να είναι καθοριστική, αφού η αγωνιστική του εμπειρία αλλάζει τον τρόπο που αγωνίζεται η Παρί. 

Βέβαια αυτές οι “φήμες” έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Αθλητικού Διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος στο “Canal Football Club”, τόνισε ότι παρ’ όλο που η προσθήκη του στη ομάδα έγινε μετά τον Τόμας Τούχελ, είχε την επιλογή να συνεχίσει μαζί του ή να προσλάβει άλλον στη θέση του. Αλλά πήρε την τελική απόφαση να τον αφήσει στον πάγκο. Επιπλέον ο Λεονάρντο υπογράμμισε ότι θέλουν να καταφέρουν ακόμη περισσότερα πράγματα με εκείνον στην τεχνική ηγεσία  τη νέα σεζόν. 

Αρκετές πάντως είναι οι φήμες που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ως αντικαταστάτη του, αλλά ο Λεονάρντο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα άλλο προπονητή. Ένα “διαζύγιο” μεταξύ Τούχελ και Παρί Σεν Ζερμέν, θα κοστίσει στην ομάδα περίπου 10-15 εκ ευρώ. 

Μια ακόμα είδηση που έχει σκάσει σαν “βόμβα”, στο χώρο του συλλόγου είναι οι ισχυρισμοί ενός ανθρώπου από το επιτελείο του συλλόγου στη “RMC Sport”. “Παίζουμε χωρίς τακτική, χωρίς ιδέες, χωρίς τίποτα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ. Νιώθαμε ότι το προπονητικό επιτελείο ήταν τελείως εκτός από τον αγώνα. Δεν μπορούσαν να αλλάξουν τίποτα”, ήταν το αρχικό σχόλιο, ενώ στη συνέχεια είπε: “Ο Τούχελ λέει δώσε την μπάλα στον Νεϊμάρ, πρέπει να βρούμε τον Νεϊμαρ”, συμπλήρωσε. 

Επομένως με βάση όλες τις παραπάνω πληροφορίες, ο Τόμας Τούχελ έχει αρχίσει να χάνει τα στηρίγματά του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή η χρονιά, θα είναι σίγουρα δύσκολη για τον 47χρονο τεχνικό, αφού θα προσπαθήσει να πετύχει πράγματα για να διατηρήσει τη θέση του. Ο Γερμανός κόουτς θέλει να αποδείξει ότι οι παίκτες και η διοίκηση είναι δίπλα του, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.