Τα γκολ της 12ης αγωνιστικής στην Ligue 1 (video)

Η Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη έχασε 3-2 από την Λυών. Σπουδαία νίκη για την Ανζέ η οποία είναι δεύτερη πλέον μετά το 1-0 με το Στρασβούργο.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ        2-3

Η Τουλούζ προηγήθηκε δις της Λυών αλλά όχι απλά δεν κράτησε το τρίποντο αλλά έχασε και το ματς. Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν στο βασικό σχήμα και είχε ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους. Τα γκολ της ομάδας του Αντουάν Κομπουαρέ πέτυχαν ο Σανόγκο (15′) και με αυτογκόλ ο Λόπες (57′). Για την Λυών ισοφάρισαν οι Ντεπάι (26′) και Ντεμπελέ (67′) και τη νίκη έδωσε ο Ντεπάι με το δεύτερο του γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Video url: http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/TOULOUSE-LYON_2-11-19.mp4



ΑΝΖΕ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ    1-0

Η Ανζέ συνήλθε μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Κράτησε για δεύτερο ματς το μηδέν στην άμυνα και νίκησε με 1-0 το Στρασβούργο για να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που έκανε την διαφορά πέτυχε με πέναλτι ο Μπαοκέν (26'). Το Στρασβούργο εκτός έδρας παραμένει χωρίς γκολ φέτος και φυσικά χωρίς νίκη. 

ΜΕΤΣ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ        2-2

Ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας η Μετς με το 2-2 απέναντι στην Μονπελιέ. Ο Ντιαλό άνοιξε το σκορ (26') για την ομάδα του Βενσάν Ονιόν και ο Ενγκέτ (47') με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε το 2-0. Η Μονπελιέ όμως ανέβασε ταχύτητα πάλεψε και στο τελευταίο εικοσάλεπτο αρχικά μείωσε με τον Ντελόρ (72') και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σάμπια (78') στο τελικό 2-2. 

ΑΜΙΑΝ - ΜΠΡΕΣΤ        1-0

Η Αμιάν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με την Μπρεστ. Έχασε πέναλτι με τον Γκιρασί μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα και τελικά σκόραρε με τον Οτέρο στο 27ο λεπτό. Η Αμιάν έμεινε αήττητη για πέμπτο παιχνίδι ενώ για την Μπρεστ ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες. 

ΝΙΜ - ΡΕΝ        Αναβλήθηκε

Το παιχνίδι της Νιμ με την Ρεν αναβλήθηκε καθώς όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ήταν αδύνατο να διεξαχθεί λόγω κακοκαιρίας. Το παιχνίδι δεν θα γίνει την Κυριακή και αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. 

Νωρίτερα η Μαρσέιγ νίκησε την Λιλ με 2-1. Δείτε τα γκολ...

Video url: https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MARSEILLE-LILLE_2-11-19.mp4

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.