Εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα με τον Φεράν Τόρες, ο Ισπανός διεθνής αποχωρεί από τους πρωταθλητές με προορισμό τη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο 26χρονος σέντερ φορ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους Παριζιάνους. Ο Φεράν Τόρες δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Καταλανούς ως το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο θα αποχωρήσει πρόωρα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Ισπανού σέντερ φορ έπαιξε η απόκτηση του Καρίμ Αντεγιέμι από την Ντόρτμουντ. Η προσθήκη του 24χρονου εξτρέμ θα περιορίσει τον ρόλο του Ισπανού διεθνή στην Μπαρτσελόνα και έτσι επέλεξε να φύγει από τον ισπανικό σύλλογο. Η μεταγραφή του Τόρες αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, η «φούρια ρόχα» βρίσκεται στα ημιτελικά του τουρνουά μετά την πρόκριση επί του Βελγίου.
Δείτε την ανάρτηση:
Ferran Torres ha una base di accordo con il PSG. Il rinnovo con il Barcellona (scadenza 2027) è molto difficile: i Blaugrana chiudono per Adeyemi. @LucaBendoni
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 10, 2026