Κριτική σε Γιάρεμτσουκ και Έντρικ για την παρουσία τους στη Λιόν!

Έντονη κριτική στον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ άσκησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ρέιμοντ Ντομενέκ, σχολιάζοντας την αγωνιστική κατάσταση της Λιόν σε εμφάνισή του σε podcast.

Ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα, η οποία συμπληρώνει πλέον έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Ντομενέκ στάθηκε και στην παρουσία του δανεικού από τον Ολυμπιακό, Ουκρανού επιθετικού, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την απόδοσή του! Από την κριτική του δεν γλίτωσε ούτε ο Έντρικ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Λιόν δεν έχει πλέον επιθετικούς, δεν έχει βάθος. Ο Έντρικ σουτάρει, προσπαθεί να ντριμπλάρει, τις προάλλες σκόραρε απέναντι στη Θέλτα Βίγο επειδή ο τερματοφύλακας ουσιαστικά του χάρισε το γκολ. Αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι απολύτως άχρηστος. Χάνει την κατοχή της μπάλας εννέα στις δέκα φορές.

Και επιπλέον, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, βάζουν μέσα τον Ρόμαν Γιαρεμτσούκ. Ειλικρινά, είναι καταστροφή, δεν γίνεται. Λουντοβίκ Ομπρανιάκ, μπορείς να ξαναφορέσεις τα παπούτσια σου, μπορείς να παίξεις στη θέση του».