Οι Μονεγάσκοι πήραν...εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Champions League επικρατώντας με 3-1 στο Παρίσι των πρωταθλητών Ευρώπης και Γαλλίας.

Δεν έχει περάσει καιρός από τη διπλή μάχη της Παρί με τη Μονακό για την φάση των playoffs του Champions League, με του Παριζιάνους να αποκλείουν τους Μονεγάσκους με συνολικό σκορ 5-4 για να συνεχίσουν την υπεράσπιση των ευρωπαϊκών πρωτείων τους.

Όπως αποδείχθηκε όμως άλλο Ευρώπη, άλλο Γαλλία, με τους πρωταθλητές να γνωρίζουν τη δεύτερη ήττα τους στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Λανς να πλησιάσει στο βαθμό εφόσον βεβαίως η ομάδα του γαλλικού Βορρά επιβληθεί την προσεχή Κυριακή εντός έδρας της ουραγού Μετς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ακλιούς στο 27′, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν 73% κατοχή αλλά να είναι ανούσιοι και φλύαροι, προβληματίζοντας τον Λουίς Ενρίκε με την εμφάνισή τους, λίγες ημέρες προτού υποδεχθούν την Τσέλσι για τη φάση των “16” του Champions League.

Μάλιστα η ομάδα του Ποκονιόλι πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γκολοβίν στο 55′ με τον Ρώσο να σκοράρει 25 δεύτερα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Στο 71′ ο Μπαρκολά μείωσε σε 1-2 δίνοντας ελπίδες στους Παριζιάνους, τις οποίες όμως έσβησε τάχιστα ύστερα από 2 λεπτά ο Μπάλογκαν που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η Παρί γνωρίζοντας την 4η ήττα της στο πρωτάθλημα έμεινε στην πρώτη θέση με 57 βαθμούς, ενώ η Μονακό πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη της στη Ligue 1 και είναι στην 5η θέση με 40 βαθμούς.