Δικαστήριο ακυρώνει τον προβιβασμό της Λανς στη μεγάλη κατηγορία

Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FFF) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης τοπικού δικαστηρίου να ακυρώσει τον προβιβασμό της οικονομικά... προβληματικής Λανς στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από καταγγελία της Σοσό.

Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FFF) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης τοπικού δικαστηρίου να ακυρώσει τον προβιβασμό της οικονομικά… προβληματικής Λανς στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από καταγγελία της Σοσό.


«Η FFF πληροφορήθηκε την απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου της Μπεσανσόν, η οποία ακολούθησε την καταγγελία της Σοσό, μετά τον προβιβασμό της Λανς στη Ligue 1» αναφέρει η γαλλική ομοσπονδία στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και συμπληρώνει:


«Η ομοσπονδία αποφάσισε να καταθέσει άμεσα έφεση».

Εάν παραμείνει η απόφαση του δικαστηρίου, η Λανς θα υποβιβαστεί στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλάβει στη βαθμολογία του Σαμπιονά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από το γαλλικό βορρά είναι προτελευταία στην κατάταξη, όπου ισοβαθμεί με την ουραγό Μετς. Η Λανς κέρδισε την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» αφού τερμάτισε δεύτερη στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, ωστόσο δεν πληρούσε τα οικονομικά κριτήρια για να μετάσχει στη μεγάλη κατηγορία. Τελικά η FFF έδωσε στη Λανς το «εισιτήριο» της ανόδου και της συμμετοχής στην Α΄ κατηγορία παρά τις συστάσεις της DNCG, του οργάνου που ασχολείται με τα οικονομικά του αθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.