Παρί Σεν Ζερμέν : Τιμή στον Μπρούνο Ροντρίγκες

Ο πρώην επιθετικός της Αζαξιό αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπρούνο Ροντρίγκες, του οποίου το δεξί πόδι ακρωτηριάστηκε το 2022, θα κάνει την σέντρα στον αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο στο Παρκ ντε Πρενς.

Σύμφωνα με την Le Parisien, ο Μπρούνο Ροντριγκες θα κάνει την σέντρα στην αναμέτρηση της Παρί με την Αζαξιό το βράδυ του Σαββάτου (22:00).

Ο πρώην Κορσικανός επιθετικός έπαιξε στο παρελθόν και στους δύο συλλόγους. Ανήκε στην Παρί από τον Ιανουάριο του 1999 ως τον Ιανουάριο του 2000 ενώ φόρεσε και την φανέλα της Αζαξιό την σεζόν 2002/03.

Τον Μάρτιο του 2022 o Ροντρίγκες μπήκε στο χειρουργείο καθώς δεν άντεχε άλλο τον πόνο στο δεξί του πόδι. Πόνος που προήλθε από τα χρόνια του στο ποδόσφαιρο και από τα πολλά χτυπήματα που είχε δεχτεί σε μια καριέρα δεκαέξι χρόνων με την φανέλα έντεκα συλλόγων.

Πέρσι τόσο η Γαλλική ομοσπονδία απέστειλαν μηνύματα στήριξης στον πρώην ποδοσφαιριστή για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ενώ η Παρί του είχε ευχηθεί να επιστρέψει γρήγορα στο Παρκ ντε Πρενς κάτι που θα συμβεί το βράδυ του Σαββάτου για τον αγώνα με την Αζαξιό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.