Τουλούζ-Λανς 0-1: Κέρδισε και τώρα περιμένει τη Μαρσέιγ (hls)

Πολύ σημαντική νίκη επί της Κυπελλούχου Γαλλίας Τουλούζ, πέτυχε η Λάνς στο "Μινισιπάλ" στο προτελευταίο παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Κυπελλούχος Γαλλίας μάλλον είχε μείνει στους πανηγυρισμούς από την κατάκτηση του Κυπέλλου-το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου-και παρουσιάστηκε χωρίς πάθος στο γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια της να πλησιάσει τη Μαρσέιγ στη 2η θέση. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ουσιαστικά με μία στημένη φάση, με το φάουλ του Σαϊμπί στο 27ο λεπτό, αλλά πέντε λεπτά αργότερα, στο 33΄η Λανς άνοιξε το σκορ, όταν μετά τη σέντρα του Αϊνταρά, με κεφαλιά ο Οπεντά, έγραψε το 1-0. Αυτό ήταν το 18ο τέρμα στο πρωτάθλημα για τον Βέλγο επιθετικό και το 6ο στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Στην επανάληψη η Λανς με εξαιρετική αμυντική λειτουργία-έχει την καλύτερη άμυνα στη Ligue 1-κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ, πλησίασε στον έναν βαθμό τη δεύτερη Μαρσέιγ, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Η Λανς δεν έχει χάσει πλέον κανένα από τα 10 παιχνίδια εναντίον μιας  ομάδας που μόλις ανέβηκε στη Ligue 1 (8 νίκες-2 ισοπαλίες). Μάλιστα δεν έχει δεχθεί καν γκολ σε καμία από αυτές τις αναμετρήσεις του 2022/23 (0-0 στην έδρα της Αζαξιό, 3-0 εναντίον της Τουλούζ, 1-0 εναντίον της Οσέρ και 1-0 με τη Τουλούζ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.