Μονπελιέ – Ρεν 1-0: Νίκη… ψυχής (hls)


Η Μονπελιέ κατάφερε να πάρει μία τεράστια εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ρεν με 1-0 καταθέτωντας ψυχή και πάθος, καθώς από το 53′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Σαβανιέ.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό και ταχύτητα, οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν σε καμία απ’ αυτές να σκοράρουν. Τα λεπτά κυλούσαν και η ένταση δημιουργούσε συνθήκες ντέρμπι χαλώντας όμως το παιχνίδι. Σε μία τέτοια στιγμή και ύστερα από μαρκάρισμα του Ογκουτσούγβου στον Καζρί, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι, θεωρώντας πως δεν υπήρχε φάουλ, τα αίματα άναψαν και στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Σαβανιέ έκανε έκαν πολύ κακό μαρκάρισμα στον Ογκουτσούκβου με τον διαιτητή να του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από το 53′ η Μονπελιέ έπαιζε με δέκα αλλά η Ρεν που είχε σχεδόν 80% κατοχή μπάλας δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να νικήσει την άμυνα των γηπεδούχων με τους Ντουκουρέ και Σιλά να κάνουν συγκλονιστικό παιχνίδι. Στο 84ο λεπτό, η Μονπελιέ σε μία από τις ελάχιστες φορές που πέρασε την σέντρα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και το έκανε με την κεφαλιά του Μαβιντιντί με την άμυνα της Ρεν να… κοιμάται.

Όπως ήταν λογικό στο τέλος του ματς οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν σαν να κατέκτησαν το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.