Ligue 1: «Έσωσε» το βαθμό στο φινάλε η Ναντ, νίκες για Τουλούζ και Κλερμόν!

Η Ναντ με τον Οντομπέρ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+6, κόντρα στην Τρουά και ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Ισοπαλία στο Αζαξιό - Μπρεστ, ενώ Τουλούζ και Κλερμόν νίκησαν Λοριάν και Νις εκτός έδρας αντίστοιχα για την 32η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αζαξιό – Μπρεστ: 0-0

Αζαξιό και Μπρεστ κόλλησαν στο 0-0 για την 32η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι στο 66ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Γιοάν Τουζγκάρ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Αζαξιό είναι στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, στην 19η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Μπρεστ είναι 17η με 32.

Λοριάν – Τουλούζ: 0-1

Η Λοριάν υποδέχθηκε εντός έδρας την Τουλούζ του Χάρη Τσιγγάρα για την 32η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο 68ο λεπτό ο Σαϊμπί μοίρασε για τον Αμπουκλάλ, ο οποίος μέσα από την περιοχή σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας αθλητής ήταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων και δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του. Η Τουλούζ είναι στην 12η θέση με 41 βαθμούς, ενώ η Λοριάν βρίσκεται στην 10η με 45.

Ναντ – Τρουά: 2-2

Στο 90+6′ η Ναντ έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρουά για την 32η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι στο 25ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Παλουά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπαλντέ έφερε το παιχνίδι στο 64ο λεπτό με 1-1.

Στο 90+2′ ο Οντομπέρ έδωσε το προβάδισμα στην Τρουά, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκεσάν μέσω VAR έσωσε το βαθμό για τους γηπεδούχους. Η Ναντ είναι 16η με 32 βαθμούς και μία θέση πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ η Τρουά είναι 18η με 22.

Νις – Κλερμόν: 1-2

Η Κλερμόν πέρασε από την έδρα της Νις, η φιλοξενούμενη ομάδα νίκησε με 2-1 για την 32η αγωνιστική της Γαλλίας. Στο 37′ ο Τσαμ άνοιξε το σκορ, αλλά η απάντηση της Νις ήλθε από τον Λαμπόρντ τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας.

Στο 83′ ο Καουί έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Κλερμόν. Η Νις βρίσκεται στην 10η θέση με 45 βαθμούς, ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ η Κλερμόν είναι 9η με 46.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.