Λανς-Μονακό 3-0: Στο “Μπολάρτ” κάνουν κουμάντο οι Λανσουά (hls)

Άνετη και δίκαιη επικράτηση της Λανς επί της Μονακό με 3-0 στο "Φελίξ Μπολάρτ" με τους Λανσουά να επιστρέφουν στην δεύτερη θέση και είναι πλέον φαβορί για έξοδο στο Champions League.

Πριν τη σέντρα στο “Φελίξ Μπολάρτ” που την έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ, όλοι μιλούσαν για ένα ντέρμπι για την έξοδο στο Champions League. Η Λανς όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με επιβλητική εμφάνιση επικράτησε 3-0 της Μονακό για την 32η αγωνιστική αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Από λάθος συνεργασία των Νίμπελ και Βάντερσον στο 9ο λεπτό, ο Μασάδο έκλεψε και ο Οπεντά με δύο προσπάθειες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γερμανού γκολκίπερ, ενώ από νέα συνεργασία των δύο παικτών στο 17′, ο Βέλγος επιθετικός σημείωσε το 2-0 φτάνοντας τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Λανς έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για τρίτο γκολ με σημαντικότερη στο πρώτο ημίχρονο το δοκάρι του Σεκό Φοφανά στο 44′.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 56′ με τον Οπεντά να γυρίζει στον Τόμασον κι αυτός να νικά εύκολα τον Νίμπελ για το τελικό 3-0.

Λίγα πράγματα επιθετικά από τους Μονεγάσκους που έκαναν μικροευκαιρίες μόνο όταν χαλάρωσε η Λάνς, από το 70′ και μετά δηλαδή.

Με τη νίκη αυτή η Λάνς έφτασε τους 66 βαθμούς, είναι δύο μπροστά από την 3η Μαρσέιγ που έχει ματς λιγότερο και πέντε από την τέταρτη Μονακό (61).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.