Οσέρ – Λιλ 1-1: Άτυχοι στη Βουργουνδία οι Βρετόνοι (hls)

Η Οσέρ πήρε σπουδαίο βαθμό στην αναμέτρηση με τη Λιλ που είχε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Η Λιλ που βρίσκεται ακόμα μέσα στην διεκδίκηση μιας θέσης στην Ευρώπη, κατόρθωσε να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ευκαιρίες γεμίζοντας με άγχος την Οσέρ. Ο Ντέιβιντ είχε δοκάρι μόλις στο 10ο λεπτό με την ομάδα του Φονσέκα να ξαναβρίσκει το δοκάρι του Λεόν σε ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο στην Βουργουνδία. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι με κατοχή σταθερά πάνω από 70%, κέρδισαν πέναλτι με το χέρι του Νιάνγκ στη κεφαλιά του Αντρέ Γκόμες και ο Τζόναθαν Ντέιβιντ που σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική έφτασε τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα (1-0, 36ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιλ έχανε ευκαιρίες, ο Λεόν κρατούσε ανέπαφη την εστία του και κόντρα στη ροή του αγώνα η Οσέρ κέρδισε πέναλτι με το άτσαλο μαρκάρισμα του Ρεμί Καμπελά στον Εμτσανγκαμά. Ο Νιάνγκ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με την ομάδα από την Βουργουνδία να μένει αήττητη για 4η σερί αγωνιστική στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Η Λιλ έχασε έδαφος στη μάχη για το Champions League πηγαίνοντας στους 56 βαθμούς και μένοντας πέντε πίσω από την 4η Μονακό που παίζει απόψε με τη Λανς (22.00). Η Οσέρ ανέβηκε στους 33 βαθμούς ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη και τη Στρασμπούρ που έχει 29.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.