Μαρσέιγ-Τρουά 3-1: Σαν σε προπόνηση… (hls)

Δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα η ομάδα του Τούντορ επιβλήθηκε εντός έδρας των Τρουαγιέν κι επέστρεψε στις εντός έδρας επιτυχίες και τη δεύτερη θέση της Ligue 1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μαρσέιγ ήταν καταιγιστική με κατοχή 72% και 15 επιθετικές προσπάθειες, “έπνιξε” την αδύναμη Τρουά σκοράροντας μόλις στα 85 δεύτερα με τον Βιτίνια (το πρώτο γκολ του Πορτογάλου στη Ligue 1) το ταχύτερο γκολ για τους Φωκαείς στο πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Το έργο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Ουντέρ να παίρνει την ασίστ από τον Ρονζιέ και να σημειώνει το 2-0 με το τρίτο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα. 

Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ από κόρνερ του Ουντέρ, κεφαλιά του Κολάσινατς στο δοκάρι και εύκολο πλασέ του Βιτίνια στο 64′ για να έρθει στις καθυστερήσεις η μείωση του σκορ για την Τρουά (παραμένει στη 18η θέση και στους 21 βαθμούς) από τον Μαμά Μπαλντέ.

Κάπως έτσι ο Ίγκορ Τούντορ γιόρτασε με νίκη τα 45α γενέθλιά του.

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Εμπεμπά, Ζιγκό, Κολάσινατς (76′ Μπαγί), Καμπορέ, Ρονζιέ (αρχ.), Βερτού, Κλος, Ουντέρ (81′ Παγέτ), Σάντσες (76′ Μαλινόφσκι), Βιτίνια

Προπονητής: Ίγκορ Τούντορ

Τρουά: καγιόν, Τ. Μπαλντέ, Πάλμερ-Μπράουν, Ραμί (αρχ.) (69′ Ζουκρού). Σαλμιέ (46′ Πορόσο), Λαρουσί, Κουαμέ, Αγκουμέ (77′ Ρεν-Αντελαϊντ), Λόπες  (70′ Γιούγκμπο), Οντομπέρ (70′ Παλαβέρσα), Μ. Μπαλντέ

Προπονητής: Πάτρικ Κισνόρμπο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.