Ligue 1: Νίκες για Μπρεστ και Κλερμόν, «έκλεψε» τον βαθμό η Ανζέ από τη Νις

Η Ανζέ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νις (1-1) για την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, αντίθετα Κλερμόν και Μπρεστ νίκησαν τις Αζαξιό και Τουλούζ αντίστοιχα.

Ανζέ – Νις: 1-1

Βαθμό από τη Νις «έκλεψε» η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα Ανζέ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μοφί, ύστερα από ασίστ του Λαμπόρντ. Όμως η Ανζέ απάντησε άμεσα για το 1-1 στο 14′ με τον Νιανέ. Η ισοπαλία του πρώτου μέρους έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα και οι δύο γαλλικές ομάδες «μοιράστηκαν» το βαθμό. Η Ανζέ παραμένει στον «πάτο» της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ενώ η Νις είναι 8η με 45.

Κλερμόν Αζαξιό: 2-1

Η Αζαξιό προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Ελ Ινρίσι στο 25ο λεπτό, αλλά η Κλερμόν με πρωταγωνιστή τον Κιέι, ο οποίος σκόραρε από δύο φορές (60′, 90+3′) από την «άσπρη βούλα» πήρε το βαθμολογικό «τρίποντο». Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Γιουσούφ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Κλερμόν είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, όσους και η Μονπελιέ. Η Αζαξιό είναι στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, 19η θέση με 21.

Μπρεστ – Τουλούζ: 3-1

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Τουλούζ, η οποία έχασε εκτός έδρας από την Μπρεστ με 3-1 για την 29η αγωνιστική της Γαλλίας. Προβάδισμα στο ματς πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντάλινγκα στο 10′. Η Μπρεστ ισοφάρισε το παιχνίδι στο 33ο λεπτό με τον Μουνιέ και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 63΄ο Λε – Μελού «έγραψε» το 2-1 για τους γηπεδούχους και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καμαρά στο 84′. Η Τουλούζ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Ντέσλερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Μπρεστ είναι στην 15η θέση με 27 βαθμούς, ενώ η Τουλούζ είναι 13η με 35.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.