Λιλ – Λοριάν 3-1: «Χρυσή αλλαγή» ο Ζεγκρόβα! (hls)

Η Λιλ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λοριάν, αλλά πήρε τη νίκη με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Ζεγκρόβα, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο.

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, έμεινε αήττητη πέμπτη σερί αγωνιστική και ανέβηκε στην πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ξεπερνώντας τη Ρεν. Η ομάδα της Βρετάνης έχασε έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μέρος η Λιλ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό, όταν ο Γκόμες με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Καμπελά στην περιοχή, αυτός απέφυγε τον Ταλμπί και με όμορφη εκτέλεση με το αριστερό έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες, όπως μία κεφαλιά του Αλεξάντρο που πέρασε άουτ, αλλά και σουτ των Καμπελά και Γκόμες που έβγαλε ο Μανόνε.

Οι γηπεδούχοι όμως επαναπαύτηκαν στο β’ μέρος και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγές στην επίθεση και μία από αυτές, ο Κονέ, ισοφάρισε στο 78ο λεπτό, όταν μπήκε στην περιοχή και κέρδισε τις κόντρες για να νικήσει τον Σεβαλιέ.

Η Λοριάν όμως μόλις ένα λεπτό αργότερα έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης του Αμπερζέλ και έμελλε να λυγίσει στο τέλος.

Ο Κοσοβάρος εξτρέμ Ζεγκρόβα, ήρθε από τον πάγκο της Λιλ στο 82ο λεπτό και σκόραρε δύο φορές, στο 89′ και το 90+1′ με ισάριθμα πανέμορφα σουτ, λυτρώνοντας τους γηπεδούχους.

Λιλ (Φονσέκα): Σεβαλιέ – Γουεά (82′ Ζεγκρόβα), Φόντε, Αλεξάντρο, Γκούντμουντσον – Αντρέ, Γκόμες – Ουνάς (30′ Μπαγιό), Καμπελά (75′ Nτιακιτέ), Μπαμπά – Ντέιβιντ.
Λοριάν (Λε Μπρι): Μανόνε – Λε Μπρι, Μεϊτέ, Ταλμπί, Λε Γκοφ – Αμπερζέλ – Φεβρ (74′ Ντιαρά), Πονσό, Μακενγκό, Κατλίν (74′ Κατλίν) – Ντιενγκ (84′ Γιονγκουά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.