Γκαλτιέ: «Να μην μειώσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή…»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, δήλωσε σήμερα (10/3) ότι η αξία του τίτλου του πρωταθλητή Γαλλίας δεν πρέπει να «μειωθεί», μιλώντας την παραμονή του αγώνα στη Μπρεστ (11/3) για την 27η ημέρα της Ligue 1.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, δήλωσε σήμερα (10/3) ότι η αξία του τίτλου του πρωταθλητή Γαλλίας δεν πρέπει να «μειωθεί», μιλώντας την παραμονή του αγώνα στη Μπρεστ (11/3) για την 27η ημέρα της Ligue 1.
Π τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, υπερθεμάτισε για την αξία του τίτλου της Ligue 1.
«Αν η Παρί Σεν Ζερμέν κερδίσει αυτόν τον τίτλο, θα είναι ο ενδέκατος τίτλος, δεν έχει γίνει ποτέ σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να μειώνουμε το γεγονός ότι θα είμαστε πρωταθλητές Γαλλίας», είπε στη συνέντευξη Τύπου. «Σίγουρα, έχουμε προβάδισμα οκτώ βαθμών. Αλλά θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Οι παίκτες μας είναι πολύ επηρεασμένοι, αλλά είναι ένας σημαντικός στόχος», υπογράμμισε ο Γκαλτιέ.
Σχετικά με το κίνητρο του Σέρχιο Ράμος και του Λιονέλ Μέσι, αμφότεροι στο τέλος του συμβολαίου τους σε λίγους μήνες, διαβεβαίωσε ότι «δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτούς τους δύο σπουδαίους παίκτες με απίστευτο παρελθόν, που γνωρίζουν τέτοιες καταστάσεις» και πρόσθεσε: «Είναι παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, που μεταβαίνουν γρήγορα από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Έχουν συνηθίσει να ζουν τέτοιες στιγμές».
Μετά τον αποκλεισμό της Τετάρτης από την Μπάγερν, παραδέχθηκε ότι «υπήρξε μεγάλη απογοήτευση στα αποδυτήρια. Θυμός επίσης, επειδή είσαι σε έξαψη και απογοήτευση. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι και πολύ απογοητευμένοι. Παραίτηση; Όχι. Αλλά απογοήτευση. Μιλήσαμε όλοι μαζί σήμερα το πρωί. Έτσι είναι. Υπήρχαν πολλές προσδοκίες. Κάθε χρόνο, μόνο μία ομάδα κερδίζει το Champions League. Πρέπει τώρα να προβάλουμε τον εαυτό μας στον στόχο του πρωταθλήματος. Χθες το απόγευμα ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τον αγώνα με την Μπρεστ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.