Λιλ – Μπρεστ 2-1: Ανατροπή με τους αμυντικούς (hls)

Η Μπρεστ χωρίς τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια όμως η Λιλ κατάφερε στο δεύτερο μέρος να φτάσει στην ανατροπή και να επεκτείνει το εντός έδρας αήττητο στα δέκα ματς.

Η Μπρεστ πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σεβαλιέ μετά από εκτέλεση κόρνερ, από το αυτογκόλ του Τιάγκο Τζάλο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν χαμηλά στο γήπεδο, έκλεισαν τους χώρους και δεν πήραν ρίσκο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Περιόρισαν δραματικά τους χώρους για τη Λιλ που δυσκολεύθηκε να απειλήσει, ενώ στάθηκε άτυχη στο 29ο λεπτό όταν το σουτ του Ντέιβιντ κατέληξε στο δοκάρι.

Από εκτέλεση κόρνερ προέκυψε και το τέρμα της ισοφάρισης της Λιλ με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς με ωραία κεφαλιά του Μπαφοντέ Ντιακιτέ ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε τρία λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη δεύτερη ανατροπή τους στη σεζόν σε οκτώ ματς που έχαναν στο ημίχρονο στο 79ο λεπτό με το τέρμα του Αλεσάντρο Ριμπέιρο που σημείωσε το δεύτερο στη σεζόν.

Το ματς ολοκληρώθηκε μέσα σε μεγάλη ένταση με τον προπονητή των γηπεδούχων Πάουλο Φονσέκα να αποβάλλεται στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.