Επέστρεψε στην πεντάδα η Λιλ, «ανάσα» για τη Μονπελιέ

Με πρωταγωνιστή τον Τζόναθαν Ντέιβιντ, η Λιλ επικράτησε εύκολα (2-0) της Στρασμπούρ για την 23η αγωνιστική της Ligue 1 και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βάζοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Στο 23’ κέρδισε πέναλτι και ο Ντέιβιντ έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καναδός «χτύπησε» ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Την ίδια ώρα, πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-0 πέτυχε η Μονπελιέ επί της Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς χάρη στο αυτογκόλ του Ερέλ (4’), ενώ στο 17’ κέρδισαν πέναλτι και ο Σαβανιέ έγραψε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 54 ο Γουαχί με το έβδομο φετινό του γκολ.

Από εκεί και πέρα, η Ρενς διέλυσε με 4-0 την Τρουά και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το 1-0 πέτυχε ο Μουνέτσι με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Μαολίντα διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων. Στο 50’ ήταν η σειρά του Μπαλογκάν να σκοράρει για το 3-0, ενώ στο 82’ ο Καγιούστε ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ρενς.

Τέλος, βαθμούς μοιράστηκαν Ανζέ και Οσέρ, καθώς ήρθαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ραβελόσον μόλις στο 2ο λεπτό, με την αντίδραση της Οσέρ να έρχεται στο 21’, όταν κέρδισε πέναλτι και ο Αμπλίνε ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον ίδιο παίχτη, όμως το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από χρήση VAR.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.