Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Οι απουσίες στοίχισαν, οι Μονεγάσκοι “καθάρισαν” (hls)

Μεγάλη νίκη για την Μονακό με (3-1) απέναντι στην πληγωμένη Παρί, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μπαπέ και Μέσι.

Η Μονακό πήρε πολύτιμη νίκη και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πλησιάζοντας την Παρί. Οι “Παριζιάνοι” εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν ποτέ να κυριαρχήσουν εντός γηπέδου. Η ομάδα του Γκαλτιέ έχει σαν ελαφρυντικό τις πολλές απουσίες, ειδικά αυτές των Μέσι και Μπαπέ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Μονεγάσκους» ο Μπεν Γιεντέρ που σημείωσε δύο τέρματα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Φουριόζα μπήκε η Μονακό στο παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλό της και εξαργύρωσε αυτή την πίεση με γκολ στο 4ο λεπτό. Ο Γκολόβιν από κοντά έκανε το (1-0) και έβαλε φωτιά στις εξέδρες. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ έμοιαζαν ακόμα καλύτεροι εντός αγωνιστικού χώρου και έκαναν το (2-0)  στο 18ο λεπτό. Ο Μπεν Γιεντέρ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας των “Παριζιάνων” και με πλασέ από κοντά νίκησε τον Ντοναρούμα.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και τα κατάφεραν, πετυχαίνοντας γκολ με τον Ζαίρ-Εμερί στο 39’. Ο Μπεν Γιεντέρ είχε διαφορετική άποψη και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων βρέθηκε μπροστά στον Ντοναρούμα, τελειώνοντας εύκολα τη φάση για να κάνει το (3-1) που ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Ο προπονητής των “Παριζιάνων” δεν είχε πολλές επιλογές από τον πάγκο και το μόνο που έκανε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν να ρίξει στο παιχνίδι τον Σέρχιο Ράμος, ελπίζοντας να συμμαζέψει την άμυνα του. Η εικόνα της Παρί ήταν το ίδιο κακή με αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Γκαλτιέ δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Τα νεύρα δεν έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων. Χαρακτηριστική στιγμή όταν ο Νέιμαρ τα… έψαλε στον Βιτίνια για μια λάθος πάσα. Η Μονακό από την πλευρά της έπαιξε έξυπνα, έριξε τον ρυθμό, κράτησε την μπάλα και το υπέρ της (3-1), που την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μονακό (Κλεμέν): (4-4-2) Νούμπελ – Αγκιλάρ, Ντισασί, Μαριπάν, Ενρίκε – Ντιατά, Φοφανά, Καμαρά (93 Ματαζό), Γκολόβιν (80’ Γιάκομπς) – Μπεν Γιεντέρ (72’Εμπολό), Μπεν Σεγκίρ (72’ Μιναμίνο)

Παρί (Γκαλτιέ): (3-5-2) Ντοναρούμα – Περέιρα (59’ Γκάρμπι), Μαρκίνιος, Μπιτσιαμπού (46’Ράμος) – Πεμπελέ (66’ Χακίμι), Ζαίρ Εμερί, Βιτίνια (80’ Κιμπεμπέ) , Σολέρ, Μπερνάτ – Εκιτικέ (80’ Χουσνί) Νέιμαρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.