Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ 2-1: Αγχωτική νίκη με ανατροπή (hls)

Δύσκολη και αγχωτική νίκη πέτυχε η πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην ευρισκόμενη σε πολύ καλή φόρμα Τουλούζ με σκορ 2-1, στο ματς που άνοιξε την 22η αγωνιστική στη Ligue 1.

Η ομάδα του Γκαλτιέ παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες (Νεϊμάρ, Κιμπεμπέ, Σέρχιο Ράμος, Βεράτι, Μουκελέ), έχασε πολύ γρήγορα και τον Ρενάτο Σάντσες, δέχτηκε πρώτη γκολ με εκπληκτικό φάουλ του Φαν ντεν Μπόμεν, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή στηριζόμενη κυρίως στην κλάση των Χακίμι-Μέσι που πήραν την ομάδα στην πλάτη τους, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της ανατροπής. Αρχικά ισοφάρισε ο Μαροκινός με εκπληκτικό αριστερό σουτ στο 38ο λεπτό, για να πετύχει το νικητήριο τέρμα ο Μέσι με ωραίο πλασέ στο 58ο λεπτό. Μάλιστα ο Αργεντινός σταρ είχε και δύο δοκάρια (34΄, 90+4).

Οι κυρίαρχοι Γάλλοι πρωταθλητές στις αναμετρήσεις τους με ομάδες που μόλις έχουν προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία, είναι αήττητοι πλέον σε 32 συνεχόμενους αγώνες της Ligue 1, με την προηγούμενη ήττα τους να καταγράφεται τον Μάιο του 2010 από τη Μονπελιέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.