Μονακό – Οσέρ 3-2: “Έπαιξε με τη φωτιά” χωρίς να καεί (hls)

Η Μονακό πήρε τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην Οσέρ για να μείνει σε τροχιά ευρωπαϊκής προοπτικής ωστόσο κατάφερε να μετατρέψει σε αγχώδη επικράτηση ένα ματς στο ημίχρονο του οποίου προηγούταν με 2-0.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να έστειλε μήνυμα κυριαρχίας της Μονακό και αδυναμίας της Οσέρ, όμως το δεύτερο των γηπεδούχων αποτέλεσε παράδειγμα αφέλειας προς αποφυγή. Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ και ο Ελις Μπεν Σεγκίρ ανέβασαν τη διαφορά στα δύο τέρματσ με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε για τους Μονεγάσκους χωρίς να δεχθούν πίεση από την επίθεση των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν. Η Μονακό έδειξε να προσπαθεί να διαχειριστεί το προβάδισμα, αλλά “μπερδεύτηκε” απέναντι στη διαφοροποίηση της διάταξης της Οσέρ που παρατάχθηκε με τρία στόπερ. Μάλιστα στο 68ο λεπτό ο Ματίς Αμπλίν που είχε περάσει ως αλλαγή μείωσε για την ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ η οποία έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα όταν το σουτ του Ντα Κόστα σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Μπρις Έμπολο στο 82ο λεπτό σημείωσε το 3-1 για τη Μονακό η οποία όμως εκ νέου συμπεριφέρθηκε αφελώς καθώς επέτρεψε στο αμέσως επόμενο λεπτό στο Νούνο ντα Κόστα να πετύχει ότι δεν είχε καταφέρει νωρίτερα.

Ο επίλογος είχε αγωνία για τους γηπεδούχους, όχι όμως και δράμα καθώς η Οσέρ που επέστρεψε στα γκολ μετά από τέσσερα ματς δεν κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.