Λιλ-Κλερμόν 0-0: Έλειψε ο Ντέιβιντ, έλειψε και το γκολ…(hls)

Η απουσία του Ντέιβιντ κόστισε στη Λιλ, με την Κλερμόν να έχει σημαντικές ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο από τον γαλλικό Βορρά.

Η Κλερμόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την αυτοπεποίθηση της ομάδας που δεν έχει ηττηθεί εντός του 2023 (3 νίκες και 1 ισοπαλία) και παρά το γεγονός πως η Λιλ είχε την κατοχή (64%), οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δύο καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος.

Στο 7′ ο Καουί είχε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και στο 32′ ο Τσαμ σούταρε, από την κόντρα του Αντρέ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, με τον Σεβαλιέ να τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι του.

Και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές κυρίως με τον Ρασάνι στο 60′ αλλά ο Σεβαλιέ κράτησε το 0 στην εστία του, οι αλλαγές του Φονσέκα έδωσαν μια επιθετική πνοή αλλά όχι το πολυπόθητο γκολ, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Λιλ (4-2-3-1): Σεβαλιέ, Ντιακιτέ, Φόντε (αρχ.),Τζαλό, Ισμαΐλι, Αντρέ, Μπαλέμπα (66′ Αντρέ Γκόμες), Γουεά (82′ Ζέγκροβα), Ε. Γκόμες, Καμπελά (65′ Μπάμπα), Μπαγιό (75′ Βιρζινιούς)

Προπονητής: Πάουλο Φονσέκα

Κλερμόν (3-4-3): Ντιαό, Σεϊντού, Βιετέσκα, Κοφριέ, Αλεβινά, Καουί (85′ Μασολέν), Μανιέν (αρχ.), Μπόρζες, Τσαμ (90′ Οζιέ), Ρασάνι (90′ Ζεφάν), Άντριτς (70′ Κιέι)

Προπονητής: Πασκάλ Γκαστιέν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.