Παρί Σεν Ζερμέν: Άμεσα με χρήματα ή το καλοκαίρι ελεύθερος ο Σκρίνιαρ στο Παρίσι

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, μίλησε για τον αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ.

Τον τελευταίο χρόνο ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μετακόμιση του Σλοβάκου διεθνή στο Παρίσι. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε θέση. «Δεν μπορώ να πω αν θα έρθει σε αυτή την σεζόν ή το καλοκαίρι». Ο κεντρικός αμυντικός ενημέρωσε την Ίντερ και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, επομένως είναι ελεύθερος να εξετάσει άλλες εναλλακτικές, καθώς η συμφωνία του λήγει στις 30 Ιουνίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά, η οποία είχε ήδη προσπαθήσει να τον πλησιάσει το περασμένο καλοκαίρι και είδε προσφορές περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ να απορρίπτονται από τους «νερατζούρι». Η Ίντερ έχει ανάγκη τα χρήματα και η Παρί από στόπερ. «Είδα τις πληροφορίες που υπήρχαν στις εφημερίδες, αλλά δεν μπορώ να πω αν θα έρθει σε αυτή την σεζόν ή το ερχόμενο καλοκαίρι», είπε ο Γάλλος τεχνικός της πρωτοπόρου στη Ligue 1. Οι διευθυντές δουλεύουν πάνω σε αυτό και πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στους παίκτες».

Ο Σκρίνιαρ έχει επίσης συνδεθεί με την Τότεναμ ,αλλά η Παρί ήταν πάντα το φαβορί για να πάρει την υπογραφή του. Αν πουληθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τότε η Ίντερ μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει να τον χάσει ως ελεύθερο τον Ιούλιο, αλλά θα έχει επίσης πολύ λίγο χρόνο για να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.