Λυών-Στρασμπούρ 1-2: Νίκη-ανάσα, πρώτη μετά τον Οκτώβριο (hls)

Η Στρασμπούρ άλωσε το Groupama με 2-1 και μετά από καιρό βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αναγκάζοντας την Λυών στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της εντός έδρας.

Η Λυών μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να αφήσει πίσω της τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα. Στο πρώτο τέταρτο ακούμπησε το γκολ με Εκαμπί, Τολισό και Τσερκί, αλλά είτε η αστοχία είτε ο Σελς κράτησαν το παιχνίδι στο μηδέν.

Στην πρώτη της στημένη μπάλα η προσεχτική Στρασμπούρ άνοιξε το σκορ, όταν μετά την απομάκρυνση του Εκαμπί στο κόρνερ, ο Αολού με καταπληκτικό βολέ έκανε το 0-1 στο 29′. 3 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” στην κόντρα με τον Ντιαλό να έρχεται να συμπληρώσει το πλασέ του Γκαμεϊρό και να σκοράρει αν και βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.

Πριν φύγει το ημίχρονο η Λυών βρήκε γκολ με το πέναλτι του Λακαζέτ, ο οποίος σκόραρε για 11η φορά στο πρωτάθλημα. Το 1-2 όμως έμεινε μέχρι το τέλος καθώς η Λυών δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα του Σελς, με τον Βέλγο να ορθώνει ανάστημα σε 2 περιπτώσεις απέναντι στον Τσερκί, αλλά και στο 87′ σε πλασέ του Λακαζέτ μέσα από τη μικρή περιοχή..

Με αυτή τη νίκη η Στρασμπούρ έβαλε 3 ομάδες από κάτω της και είναι ισόβαθμη της Αζαξιό στους 15. Η Λυών έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.