Μονπελιέ – Μαρσέιγ 1-2: Ποδαρικό με το δεξί και άγχος στο φινάλε (hls)

Η Μαρσέιγ μπήκε με το δεξί στο νέο έτος περνώντας από το Σταντ Ντε Λα Μοσόν (1-2). Αποβλήθηκε ο Ταβάρες στο φινάλε και άγχωσε την ομάδα του Τούντορ.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με την Μαρσέιγ να έχει την κατοχή (65%) και την κυκλοφορία μπάλας. Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ μετά τα έξι γκολ που έβαλε στην Τουλούζ (6-1), δεν έκανε πολλά στο πρώτο μέρος με την κορυφαία της στιγμή το δοκάρι του Κλος στο 18ο λεπτό. Λίγο αργότερα ο πρώην φουλ μπακ της Λανς ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε τραυματίας για να μπει στη θέση του ο νεαρός Καμπορέ. Η Μονπελιέ δεν απείλησε τον Πάου Λόπεθ και στην μεγαλύτερη ώρα του ημιχρόνου περίμενε σε παθητικό ρόλο πίσω από την μπάλα.

Η Μαρσέιγ σημείωσε γκολ νωρίς στο δεύτερο μέρος με τον Ταβάρες να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1, 46ο λεπτό), η Μονπελιέ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56ο λεπτό να ισοφαρίσει και στο 62ο λεπτό καθάρισε το παιχνίδι με το κόρνερ του Ουντέρ και το αυτογκόλ του Εστέβε (1-2). Προς στο τέλος του αγώνα η Μαρσέιγ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ταβάρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.