Ανατροπή και «τρίποντο» για την Παρί

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής του γαλλικού Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Λανς στο «Σταντ ντε Φρανς» με 3-1 σ΄ ένα παιχνίδι που είχε τρεις κόκκινες κάρτες και ανατροπή στο σκορ υπέρ των νικητών.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής του γαλλικού Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Λανς στο «Σταντ ντε Φρανς» με 3-1 σ΄ ένα παιχνίδι που είχε τρεις κόκκινες κάρτες και ανατροπή στο σκορ υπέρ των νικητών.

Η Λανς δεν χρησιμοποιεί τη φυσική της έδρας και για εισπρακτικούς λόγους το παιχνίδι αποφασίστηκε να γίνει στο Παρίσι, οπότε η Παρί μόνο φιλοξενούμενη δεν ένιωσε. Ωστόσο η Λανς άνοιξε το σκορ με τον Κουλιμπαλί στο 10΄ και φάνηκε πώς θα βάλει δύσκολα στη μεγάλη αντίπαλό της.

Η ομάδα του Κομπουαρέ, πρώην παίκτη των Παριζιάνων, είχε δύο αποβολές με τους Γκμπαμίν και Λε Μοΐν ν΄ αποβάλλονται με δεύτερες κίτρινες κάρτες στο 53΄ και στο 59΄ κι εκεί, ουσιαστικά, κρίθηκε η αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Καμπάιγ από το 28΄, μετά από ασίστ του Μάξουελ ο οποίος τούς έδωσε το προβάδισμα στο 33΄.

Η φάση του ματς έγινε στο 55΄ με τον Καβάνι να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, όπου κρίθηκε η έκβαση του αγώνα, αλλά ν΄ αποβάλλεται με δύο κίτρινες μετά το τέρμα του από τον 32χρονο διαιτητή Ρενβίλ. Αρχικά στον πανηγυρισμό του έκανε πώς πυροβολούσε προς τον κόσμο της Λανς, παρατηρήθηκε με κίτρινη και στη συνέχεια άρπαξε από το χέρι τον ρέφερι με συνέπεια να δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν αήττητη, με την τέταρτη νίκη τους στο Σαμπιονά, κι ανέβηκαν στους 18 πόντους, ενώ η Λανς γνώρισε την έκτη της ήττα κι έμεινε στους 8. Για την Παρί δεν αγωνίστηκαν οι Ζλάταν, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Λαβέτσι και Νταβίντ Λουίζ.

Οι συνθέσεις:
Λανς: Ριό, Λαντρέ, Γκμπαμίν, Καβαρέ, Μπαάλ, Λε Μοΐν, Βαλδιβιά, Νομεντζαναχαρί (82΄ Τζαντεγιαουί), Κουλιμπαλί (79′ Γκιγιόμ), Τσαβαριά, Τουζγκάρ (63΄ Μπα).
Παρί Σεν Ζερμέν: Σιριγκού, Καμαρά, Μάξουελ, φαν ντερ Βιλ, Ματουιντί (21΄ Μπαεμπέκ), Καμπάιγ (63΄ Σαντόμ), Μότα (76΄ Κιμπεμπέ), Παστόερ, Βεράτι, Λούκας, Καβάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.