Το πιο ακριβό…απουσιολόγιο στον κόσμο

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται με τη Λανς την Παρασκευή (21:30, Νοvasports1) για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Λοράν Μπλαν να έχει εκτός δράσης...180 εκατ. ευρώ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται με τη Λανς την Παρασκευή (21:30, Νοvasports1) για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Λοράν Μπλαν να έχει εκτός δράσης…180 εκατ. ευρώ!


Οι πρωταθλητές Γαλλίας αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα εν’ όψει του αποψινού αγώνα, καθώς λείπουν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές της, τρεις εκ των οποίων αποτελούν τους πιο ακριβοπληρωμένους της ομάδας.


Συγκεκριμένα, απουσιάζει ο αρχηγός και ηγέτης Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και οι Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Εζεκίελ Λαβέτσι και Μαρκίνιος, παίκτες που αξίζουν όλοι μαζί 180 εκατ. ευρώ!


Ο τεχνικός των Παριζιάνων κάλεσε μόλις 17 παίκτες στην αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας και 2 νεαρούς από την αναπληρωματική ομάδα, ελπίζοντας πως οι απουσίες δεν θα υπονομεύσουν την προσπάθεια για επιστροφή στις νίκες, έπειτα από 6 ισοπαλίες σε εννέα ματς πρωταθλήματος.


Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως το έργο των τυπικά γηπεδούχων στο Σταντ Ντε Φρανς (το ματς γίνεται εκεί λόγω ανακαίνισης του «Φελίξ Μπολάρ»)  θα είναι απαραίτητα πιο εύκολο στο αποψινό παιχνίδι, καθώς η διαφορά δυναμικότητας αλλά και οικονομικών μεγεθών παραμένει χαώδης.


Ακόμα και με τόσες απουσίες, οι υπάρχοντες παίκτες της Παρί αξίζουν περίπου 170 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, την ώρα που η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ έχει το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία, με το ρόστερ της να αξίζει με το ζόρι 15 εκατ. ευρώ!


Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός της Λανς και πρώην παίκτης της Παρί, θα ήθελε πολύ να υποχρεώσει τους πρωτευουσιάνους σε μία ακόμα γκέλα, καθώς δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο είχε απολυθεί τον Δεκέμβριο του 2011 από την παλιά του ομάδα, την ώρα που βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας!


Δείτε ζωντανά το πρώτο ματς της Ligue 1 που διεξάγεται στο Σταντ Ντε Φρανς από το 2009, σε ζωντανή μετάδοση στις 21:30 από τα Novasports1 και Νοvasports1HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.