Τρουά-Οσέρ 1-1: Στο ίδιο έργο θεατές… (hls)

Οι Τρουαγιέν και πάλι προηγήθηκαν αλλά για πολλοστή φορά δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους με τους Βουργουνδούς να παίρνουν την πολύτιμη ισοπαλία.

Η Οσέρ ήταν εκείνη που είχε τις πρώτες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, με τον Ζονβιέ να αστοχεί στο 19′ από πλεονεκτική θέση και τον Εν να μην βρίσκει στόχο με τακουνάκι.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή (59%) άσκησαν πίεση, είχαν δοκάρι με τον Ρόνι Λόπες στο 26′ με τον Πορτογάλο άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να σκοράρει στο 28′ ύστερα από υπέροχη προσπάθεια του Μαμά Μπαλντέ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ραβελοζόν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 57′ αλλά η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι, τελικώς η ισοφάριση ήρθε στο 85′ με τον Περέν και τον Κοστίλ να κρατάει με δύο σπουδαίες επεμβάσεις την ισοπαλία για την ομάδα του, που πήγε στους 13 βαθμούς, ενώ η Τρουά έχει 14. 

Tρουά: Γκαγιόν (αρχ.), Τ. Μπαλντέ (90′ Μπρούους), Πορόσο, Πάλμερ-Μπράουν, Σαλμιέ, Κοντέ (79′ Λαρουσί), Λόπες (60′ Οντομπέρ), Κουαμέ, Σαβαλερέν, Ούγκμπο (60′ Ριπάρ), Μ. Μπαλντέ

Προπονητής: Μπρούνο Ιρλές

Οσέρ: Κοστίλ, Ραβελοζόν, Ζουμπάλ, Ζονβιέ, Μενσά, Σιναγιοκό, Τουρέ (αρχ.), Σακί, Εν (64′ Περέν), Ντα Κόστα (75′ Οτρέ), Σαρμπονιέ (82′ Ντουζιμόν)

Προπονητής: Κριστόφ Πελισιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.