Οσέρ-Αζαξιό 1-0: Πήρε «ανάσα» στο ντέρμπι παραμονής

Η Οσέρ επικράτησε με 1-0 της Αζαξιό στο ντέρμπι παραμονής της Ligue 1 και έφτασε τους 12 βαθμούς, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. «Χαντακώθηκε» ακόμη περισσότερο η προτελευταία Αζαξιό των 8 βαθμών.

Ένα γκολ έφτανε στην Οσέρ για να κερδίσει την Αζαξιό και να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» αναφορικά με την παραμονή στην Ligue 1! Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους μόλις στο 8ο λεπτό ο Χάμζα Σακί έπειτα από ασίστ του Ματίας Αουτρέτ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Πελισιέ από τις 27 Αυγούστου και έπειτα καθώς στα επόμενα οκτώ ματς η συγκομιδή ήταν αποκαρδιωτική (6 ήττες, 2 ισοπαλίες).

Η Αζαξιό πίεσε μετά το γκολ που δέχθηκε, έχασε μία καλή ευκαιρία στο 24′ με τον Βιντάλ αλλά γενικώς δεν μπόρεσε να απειλήσει όσο θα ήθελε την Οσέρ. Με την ήττα έμεινε στην προτελευταία θέση (19η), με τέσσερις λιγότερους βαθμούς (8) από την σημερινή αντίπαλη της και χρειάζεται επειγόντως νίκες για να βγει από την δυσοίωνη θέση.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από τις δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα, που έλαβαν με απόσταση έξι λεπτών (56′-62′) οι Νιάνγκ και Αβινέλ, δείγμα και των πολλών νεύρων που δικαιολογητικά υπήρχαν λόγω του μεγάλου διακυβεύματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.