Νις: Εκνευρισμός με Σμάιχελ

Οι άνθρωποι της Νις, δείχνουν ενοχλημένοι από την στάση του Κάσπερ Σμάιχελ, καθώς εμφανίζεται αργοπορημένος στις προπονήσεις ενώ θέμα αποτελούν και τα περιττά κιλά του.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ μετακόμισε το καλοκαίρι στη Νις ως μια μεγάλη μεταγραφή, όμως τα πράγματα μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά καλά είναι για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Σμάιχελ αποκτήθηκε μαζί με τους Ράμσεϊ, Μπάρσκλεϊ και Πεπέ όμως η παρουσία του Δανού μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο παίκτης σύμφωνα με το RMC, βρίσκεται σε κακή φυσική κατάσταση έχοντας αρχίσει τα πειθαρχικά παραπτώματα με την ανοχή της διοίκησης.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή διατηρούν καλές επαφές με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ Τζιμ Ράτκλιφ και μάλιστα, οι συγγενείς του Δανού είχαν επικοινωνία μαζί του, ώστε να του ζητήσουν να πιέσει τη διοίκηση της Ρεν, για να ξεκινήσει ο παίκτης βασικός.

Ο κόουτς της Νις, Λούσιεν Φαβρ, δεν υπέκυψε στις πιέσεις ξεκινώντας στην βασική εντεκάδα τον Μαρσίν Μπούλκα.

Ο Σμάιχελ, έφτασε στη Νις με περισσότερα κιλά απ΄ότι θα έπρεπε και μακριά από την καλή του φυσική κατάσταση κάτι που συζητήθηκε έντονα με βάση τις μέτριες του εμφανίσεις. Το γεγονός πως καθυστερεί στις προπονήσεις φαίνεται πως έχει κάνει αρκετά κακό το κλίμα προς το πρόσωπό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.