Ligue 1: Στραβοπάτησε η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ έμεινε στο έντος έδρας 1-1 κόντρα στην Ρεν και κινδυνεύει να χάσει την κορυφή αν η Παρί κερδίσει τη Λιόν στο βραδινό ντέρμπι.

Τα αποτελέσματα των απογευματικών αγώνων:

Μαρσέιγ – Ρεν 1-1
Ματς με πρωταγωνιστή τον Γκεντουζί: ο Γάλλος χαφ έβαλε άθελα του την ομάδα του πίσω στο σκορ στο 25΄ με αυτογκόλ, ισοφάρισε ο ίδιος στο 52΄, οι Μαρσεγέζοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ το γκολ της νίκης. Κάπως έτσι υποχρεώθηκαν στην δεύτερη φετινή τους ισοπαλία.

Νις – Ανζέ 0-1
Μίνι έκπληξη στην κυανή ακτή, με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο (!) λεπτό λόγω αποβολής του Τοντιμπό και τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Μπενταλέμπ (43΄, 0-1). Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 62΄ λόγω αποβολής του Μπουφάι, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Κλερμόν – Τρουά 1-3
Η Τρουά απέδειξε και πάλι πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός έδρας και πανηγύρισε το δεύτερο φετινό της διπλό μετά από αυτό επί της Μονακό την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και μάλιστα με ανατροπή. Ο Γκαστιάν πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια στο 3΄ για το 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση εις διπλούν με τον Μαμα Μπαλντέ στο 23΄ και στο 54΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ριπάρ στο 83΄.

Μπρεστ – Αζαξιό 0-1
Χρειάστηκε να περάσουν 8 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει η Αζαξιό την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στο ντέρμπι της ουράς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαμουμά στο 65΄.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.