Ligue 1 : Νίκες ουσίας για Παρί και Μαρσέιγ (hls)

Δυσκολεύτηκε αρκετά η "πανάκριβη" Παρί και η "αιώνια" αντίπαλός της Μαρσέϊγ ώσπου να πάρουν τις εντίς έδρας νίκες με την Μπρεστ και τη Λιλ αντίστοιχα στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο Γαλλικό πρωτάθλημα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 1-0

Κι όμως το σκορ λέει την… αλήθεια, ή έστω αρκετή από αυτή πάνω στην οποία γράφτηκε η ιστορία του ματς στο Παρκ Ντε Πρενς! Οι πρωταθλητές Γαλλιας από την αρχή του αγώνα κατάλαβαν πως η ομάδα ης Βρετάνης θα ήταν ένα σκληρό καρύδι! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ανοιχτά κι ανταγωνιστικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν πτοήθηκαν ακόμα κι όταν ο Νειμάρ άνοιξε το σκορ στο 30‘. Μάλιστα, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά στο πέναλτι που έδειξε ο διαιτητής Πιγκάρντ, ο Ιταλός γκολκίπερ Ντοναρούμα απέκρουσε την εκτέλεση του Αλγερινού Σιμανί. στο 70ο λεπτό.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μαρσέϊγ – Λιλ 2-1

Το άξιζαν οι γηπεδούχοι στο “Βελοντρόμ” και σε΄ένα πραγματικό ντέρμπι όπου η Λιλ κατάφερε να προηγηθεί με το Ιμσαϊλί στο 12ο λεπτό όμως στην συνέχεια και τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η Μαρσέίγ έέδειξε πιο αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει! Πήρε βέβαια θάρρος η ομάδα του Τούντορ από το γκολ της γρήγορης ισοφάρισης του Αλέξις Σάντσες. Το τέρμα της ανατροπής σημείωσε ο Γκιγκότ στο 61ο λεπτό σε ένα δεύτερο ημίχρονο με πολύ ανοιχτό ρυθμό και καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες!

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.