Νεϊμάρ: «Μέσι και Ρονάλντο είναι ιδιοφυΐες, ο Ρούντιγκερ… τρομάζει»

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, σε συνέντευξή του στο DAZN μίλησε για πολλούς παίκτες όπως ο Μέσι, ο Κριστιάνο, ο Βαράν, ο Καραβίνγκα, ενώ ανέδειξε και τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

Σε πρώτη φάση του ζήτησαν να περιγράψει πέντε ποδοσφαιριστές με μία μόνο λέξη. «Χάρι Κέιν; Εξυπνος. Μπενζεμά; Κλασσικός. Μέσι; Ιδιοφυία. Κριστιάνο; Ιδιοφυία. Λούις Σουάρες; Ιδιοφυΐα», ανέφερε. Στο επόμενο μέρος της συνέντευξης, ο «Νέι» μίλησε για τα μελλοντικά αστέρια. «Μπέλινγκχαμ; Δύσκολο… Ποιότητα. Πέδρο; Μου αρέσει… Κλασικός. Μου θυμίζει τον Ινιέστα. Νούνο Μέντες ;Έχω πολλά να πω για τον Νούνο! Δύναμη. Μουσιάλα; Ποιότητα. Καμαβινγκά; Σκληρό… Ποιότητα».

Τέλος, του ζητήθηκε να μιλήσει για τους πέντε κορυφαίους αμυντικούς που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Ξεκίνησε με τον Γουόκερ: «Είναι γρήγορος, δυνατός και έξυπνος». Συνέχισε με τον Ρούμπεν Ντίας: «Είναι πολύ καλός σέντερ μπακ. Είναι γρήγορος και δυνατός. Έχει επίσης ποιότητα, οπότε είναι δύσκολο να παίξεις απέναντί ​​του. Το ίδιο με την Καλίδου Κουλιμπαλί. Είναι γρήγορος και πολύ δυνατός»

«Το να παίζεις απέναντι στον Φαν Ντάικ είναι δύσκολο γιατί ως σέντερ μπακ είναι πολύ δυνατός και έξυπνος. Ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις απέναντι σε έξυπνους σέντερ μπακ. Δεν κάνουν λάθη», ανέφερε για τον Ολλανδό σέντερ μπακ της Λίβερπουλ.

«Έχω παίξει πολλές φορές εναντίον του Βαράν. Είναι πολύ καλός σέντερ μπακ. Είναι γρήγορος και έξυπνος. Η τοποθέτησή του είναι πολύ καλή. Είναι κορυφαίος παίκτης. Δεν έχει σχεδόν ποτέ λάθος. Γι’ αυτό έχει κερδίσει τόσα πολλά».

Και τέλος, μίλησε για τον Αντόνιο Ρούντιγκερ: «Μου αρέσει. Είναι σέντερ μπακ που σε τρομάζει. Είναι πολύ δυνατός και ψηλός! Κάποιοι φορ φοβούνται λίγο. Εγώ όχι, αλλά νομίζω ότι πολλοί επιθετικοί φοβούνται λίγο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.