Τσιγγάρας: «Μίλησα με τον Κουλούρη πριν έρθω στην Τουλούζ, είμαι πολύ χαρούμενος» (vid)

Παίκτης της Τουλούζ με κάθε επισημότητα είναι ο Χάρης Τσιγγάρας, με τον 22χρονο άσο να ανακοινώνεται από το γαλλικό κλαμπ. Το ιδιαίτερο βίντεο ανακοίνωσης του και οι πρώτες του δηλώσεις με αναφορά στον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο Χάρης Τσιγγάρας είναι και επίσημα παίκτης της Τουλούζ για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη (1/9) την απόκτηση του υπό το καθεστώς δανεισμού, με τους «ασπρόμαυρους» να καρπώνονται ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ και τον 22χρονο χαφ να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στη Ligue 1. Υπάρχει και οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του συλλόγου, ο 22χρονος έθεσε τους προσωπικούς του στόχους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τον Ευθύμη Κουλούρη, που αποτελεί και τον πρώτο παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά που αγωνίστηκε στην Τουλούζ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ονειρευόμουν να έρθω στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να παίξω σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ένας παίκτης που τρέχει πολύ, έχω καλή τεχνική και μάλλον αμυντικό προφίλ με την έννοια ότι μου αρέσει να κερδίζω την μπάλα και να την δίνω μπροστά. Μπορώ επίσης να επιτεθώ, αλλά πρέπει ακόμα να βελτιωθώ, να σκοράρω και να κάνω περισσότερες ασίστ.

Τα πρώτα χρόνια έπαιζα είτε «8άρι» ή «10αρι» στο γήπεδο, αλλά τώρα παίζω κυρίως «6άρι« ή «8άρι». Μου αρέσει αυτό, μπορώ εύκολα να αλλάζω εύκολα θέσεις. Γνωρίζω ότι είμαι ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που έπαιξε στην Τουλούζ μετά τον Ευθύμη Κουλούρη. Παίζαμε λίγο μαζί, τότε, στον ΠΑΟΚ. Του τηλεφώνησα, ήταν πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Μου είπε αυτό που ήθελα να ακούσω για να επιβεβαιώσει την επιθυμία μου να έρθω εδώ, μου είπε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και μου είπε ότι έπρεπε να είμαι έτοιμος και συγκεντρωμένος».

Δείτε το φοβερό βίντεο της Τουλούζ με τα «ελληνικά» του Τσιγγάρα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.