ΠΣΖ – Μονακό 1-1 : Ήταν ντέρμπι τελικά (hls)

Πρώτoi χαμένοι βαθμοί για την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1. Αρκετοί θεωρούσαν ότι θα νικήσει εύκολα την Μονακό αλλά οι Μονεγάσκοι το έκαναν ντέρμπι και πήραν ισοπαλία 1-1.

Η εξουδετέρωση της Παρί

Η Μονακό έκανε σχεδόν τέλειο πρώτο ημίχρονο στο Παρκ ντε Πρενς. Ο Φιλίπ Κλεμάν έκανε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα και άλλαξε και σχήμα παίζοντας με τρια στόπερ.

Οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν άψογα για σαράντα λεπτά. Προηγήθηκαν δίκαια με τον Βόλαντ (20) και είχαν άλλες δύο καλές στιγμές αλλά ο Ντοναρούμα έσωσε στις προσπάθειες των Φοφανά (26′) και Ενρίκε (33′).

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Παρί στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 45ο λεπτό αλλά τόσο ο Μέσι με μακρινό σουτ όσο και ο Μπαπέ στην επαναφορά σε κενή εστία σημάδεψαν κάθετα δοκάρια. Ημίχρονο 0-1.

Αντίδραση, ευκαιρίες και ισοφάριση

Με εξαίρεση το πλασέ άουτ του Μπεν Γεντέρ (47′) σε κενή εστία εκτός μεγάλης περιοχής η Μονακό δεν απείλησε άλλο τον Ντοναρούμα.

Από το 65ο λεπτό και μετά οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στην άμυνα και περίμεναν το… μοιραίο.

Μετά απο πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Νεϊμάρ (70′). Είχε κι άλλες φάσεις ως το φινάλε αλλά η Μονακό άντεξε και πήρε την ισοπαλία.

ΠΣΖ (3/4/3) : Ντοναρούμα – Ράμος, Μαρκινιος (87′ Μουκιελέ), Κιπεμπέ – Χακίμι, Σάντσες (63′ Ντανίλο), Βεράτι, Μέντες – Νεϊμάρ, Μέσι (86′ Σαράμπια), Μπαπέ

Μονακό (3/4/3) : Νούμπελ – Ντισασί, Μαριπάν, Μπαντιασίλ – Αγκιλάρ, Καμαρά (74′ Ζεάν), Φοφανά, Ενρίκ – Βόλαντ (25′ Ακλιούς), Γκολόβιν (64′ Εμπολο), Μπεν Γεντέρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.