Ναντ – Τουλούζ 3-1: «Πέταξαν» με ανατροπή τα καναρίνια (hls)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με καταπληκτικό ποδόσφαιρο στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Ναντ είχε δοκάρι στο 11ο λεπτό με τον Ζιρότο, όμως η Τουλούζ ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Μαροκινό Αμπουκάλ (0-1, 15ο λεπτό). Η Ναντ πίεσε για την ισοφάριση προς το τέλος του ημιχρόνου και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη η αλλαγές του Αντουάν Κομπουαρέ άλλαξαν την εικόνα της Ναντ. Η είσοδος των Μπλας και Μοχάμεντ αλλάζει την συμπεριφορά των γηπεδούχων και η ανατροπή έρχεται μέσα σε 11 λεπτά! Ο Γκεσάν ισοφαρίζει με κεφαλιά (1-1, 50ο λεπτό), παίρνει προβάδισμα με τον Μοχάμεντ μετά την ασίστ του Γκεσάν (2-1, 55ο λεπτό) και ολοκλήρωσε την ανατροπή με το γκολ του Νιγηριανού Μόζες μετά από ασίστ του Μοχάμεντ (3-1, 61ο λεπτό).

Η Ναντ έφτασε τους 5 βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια και ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Στρασβούργο (31/8), μετά υποδέχεται την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν (3/9) και αργότερα παίζει με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (8/9).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.