Μαρσέιγ-Ναντ 2-1: Πήρε αυτό που άξιζε! (hls)

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και κατιγιστικό ρυθμό κατά διαστήματα, η Μαρσέιγ επικράτησε 2-1 της Κυπελλούχου Γαλλίας Ναντ και προωθήθηκε έστω και πρόσκαιρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ είχε τις περισσότερες ευκαρίες στο παιχνίδι, αλλά δεν είχε τον παίκτη που θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα. Έτσι αισίως φτάσαμε στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνίδιού και το δραματικό φινάλε. Η Μαρσείγ προηγήθηκε στο 70ο λεπτό με τον Κονγκολέζο αμυντικό Μπεμπά, αλλά έξι λεπτά αργότερα η Ναντ ισοφάρισε όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μοχάμεντ από τον Ζιγό, ο οποίος στη φάση αυτή αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λουντοβίκ Μπλας που με ψύχραιμο σουτ ισοφάρισε 1-1. Η λύτρωση για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ήρθε στο 83ο λεπτό, όταν ο Σουάρες έκανε μέσα στην επριοχή μία αδύναμη κεφαλιά, αλλά ο κορυφαίος παίκτης της Ναντ, ο Νικόλά Παλουά στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Λαφόν. Η Μαρσέιγ έχει κερδίσει πλέον 6 από τα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια της στη Ligue 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.