Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει την πώληση του Νεϊμάρ ο Μπαπέ!

Συνεχίζεται το... δράμα στον γαλλικό σύλλογο.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των Κιλιάν Μπαπέ – Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και όπως αποκάλυψε Γάλλος δημοσιογράφος, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρώτος ζήτησε την πώληση του Βραζιλιάνου! Και δεν αποκλείεται, όσα συνέβησαν στην εμφατική νίκη επί της Μονπελιέ με 5-2, το περασμένο Σάββατο, να σηματοδοτήσει μία νέα περίοδο για τον σύλλογο.

Ενώ η επιστροφή του Μπαπέ στην ομάδα, αναμενόταν με ανυπομονησία από τους ποδοσφαιρόφιλους και ειδικά τους φίλους της ομάδας ο νεαρός επιθετικός έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που στο γήπεδο, ο Νεϊμάρ είχε πολύ καλή απόδοση και μάλιστα, ανέλαβε -επιτυχώς- την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Αμέσως προέκυψε φημολογία… κόντρας, που φαίνεται ότι έχει περισσότερο υπόβαθρο!

Συγκεκριμένα ο Ρομέν Μολίνα υποστηρίζει ότι ο Γάλλος ήθελε (και θέλει) διακαώς να δει τον συμπαίκτη του να αποχωρεί από τον σύλλογο.

«Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην Παρί, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να στείλει πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)», τονίζει χαρακτηριστικά.

Με την Παρί δεν πλήττεις ποτέ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.