Μονακό-Ρεν 1-1: Σώθηκε με το “δώρο” του Αλεμντάρ

Με την... ευγενική προσφορά του νεαρού Τούρκου τερματοφύλακα Αλεμντάρ, η Μονακό, αν και έπαιζε από το 15ο λεπτό με δέκα παίκτες, κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, απέναντι στη Ρεν στο "Λουί Ντε".

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν, έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Φοφανά, για σκληρό μαρκάρισμα στον Τεριέ. Ο Νίμπελ στη συνέχεια πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, κυρίως σε προσπάθειες του Τεριέ, αλλά στο 33΄ ήρθε η σειρά του Μανταντά να δείξει τη μεγάλη του κλάση όταν απέκρουσε με υπέροχο τρόπο το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντισασί, παράβαση που έγινε από τον βετεράνο γκολκίπερ που έπεσε άτσαλα πάνω στον Εμπολό.

Στην επανάληψη η Ρεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον αναπληρωματικό της τερματοφύλακα, τον νεαρό Τούρκο Αλεμντάρ, που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Η ομάδα της Βρετάνης προηγήθηκε στο 59ο λεπτό με τον λαμπόρντ, δεν κινδύνευσε καθόλου στη συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά στο 73ο λεπτό το λάθος κοντρόλ του Αλεμντάρ έδωσε την ευκαιρία στον Εμπολό να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα κια να χαρίσει έναν πολύτιμο βαμό στην ομα΄δα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.