Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ θέλει να κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα”

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει τη “Χρυσή Μπάλα”.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν χαρακτήρισε το συγκεκριμένο βραβείο, ως το “Άγιο Δισκοπότηρο” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και συμπλήρωσε πως γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να φτάσει στο επίπεδο για να το κατακτήσει.

Χαρακτηριστικά, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό “France Football”: “Πολλοί φιλοδοξούν να ενταχθούν σε αυτόν τον κατάλογο. Οι παίκτες δεν μιλούν συχνά για αυτό δημόσια, αλλά ξέρω ότι σημαίνει πολλά. Το να είσαι μέρος αυτής της επιλογής, είναι μια πραγματική αναγνώριση. Αναπόφευκτα, κάθε χρόνο, υπάρχουν τουλάχιστον 15 παίκτες, για τους οποίους δεν υπάρχει πολλή αγωνία. Ομως, για τις τελευταίες θέσεις, αυτή η αναγνώριση έχει μεγάλη αξία. Εγώ, δεν έφυγα ποτέ από το Top 10”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος παίκτης συμπλήρωσε: “Είναι η απόδειξη ότι αρχίζω σιγά σιγά να… μονιμοποιούμαι στο μυαλό των κριτών. Η «Χρυσή Μπάλα», είναι ένα από τα μεγάλα γεγονότα για κορυφαίους παίκτες. Το γράφουμε στο προσωπικό μας ημερολόγιο και το βάζουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Από εδώ και πέρα, νομίζω ότι ανήκω σε αυτήν την ελίτ των πιθανών νικητών. Πιστεύω ότι είμαι αξιόπιστος για να διεκδικήσω αυτό το βραβείο. Αντιμετωπίζοντας αυτό το λαμπερό τρόπαιο, γινόμαστε όλοι ξανά παιδιά. Η Χρυσή Μπάλα, ξυπνά μέσα μας τα παιδικά μας όνειρα. Κατακτήσαμε τίτλους και βραβεία, αλλά αυτό είναι το Αγιο Δισκοπότηρο. Είναι το εισιτήριο για τον μεγάλο κόσμο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.