Παρί Σεν Ζερμέν: Χαρούμενος ο Γκαλτιέ για τον Μέσι

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι, στη νίκη 5-0 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Κλερμόν.

Ο Γάλλος τεχνικός στάθηκε στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και τόνισε πως όταν χαμογελάει, τότε χαμογελάει και όλη η ομάδα, θέλοντας να δείξει την επίδραση που έχει στο παιχνίδι των Παριζιάνων.

Χαρακτηριστικά, ο Γκαλτιέ δήλωσε: “Μιλήσαμε με τον Λιονέλ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ιαπωνία για να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά. Έχει μια πολύ οξεία, πολύ ξεκάθαρη αίσθηση τακτικής. Βλέπει γρήγορα πού πρέπει να βρεθεί και πώς πρέπει να παίξει με τους συμπαίκτες του και όταν ο Λέο χαμογελάει, χαμογελάει και η ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος προπονητής συμπλήρωσε: “Ο Λιονέλ, παίζει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και 17 χρόνια, είχε μια δύσκολη σεζόν την περασμένη σεζόν, έπρεπε να εγκλιματιστεί, έκανε μια αλλαγή στη ζωή του. Αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχε τουλάχιστον 30 γκολ ανά σεζόν. Όσο λοιπόν έχει κάνει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία και έχει τον προσανατολισμό του σε επίπεδο οικογένειας, συλλόγου και συνεργατών, δεν υπάρχει λόγος για τον Λιονέλ να μην κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Όταν συνεργαστεί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική δύναμη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.