Κλερμόν-Παρί 0-5: Πάρτι του Νεϊμάρ, γκολάρα ο Μέσι! (hls)

Οι πρωταθλητές είχαν ένα ευχάριστο βράδυ στην έδρα της Κλερμόν με τον Βραζιλιάνο να μοιράζει ασίστ και τον Αργεντινό να πετυχαίνει το πιο ωραίο γκολ του με τη φανέλα της Παρί.

Δίχως τον τραυματία Εμπαπέ, αλλά με τον Νεϊμάρ σε μεγάλα κέφια οι Παριζιάνοι πέρασαν ένα άνετο βράδυ στο Οβέρν, επικρατώντας στην πρεμιέρα τους στη Ligue 1 με της Κλερμόν.

Ο Νεϊμάρ, που είχε πετύχει 2 γκολ στο 4-0 του Super Cup στο Τελ Αβίβ επί της Ναντ, άνοιξε το σκορ στο 9′ κι από δικές του ασίστ ήρθαν το 0-2 του Χακίμι (26′) και το 0-3 του Μαρκίνιος (39′).

Φυσιολογικά ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε, όμως οι παίκτες του Γκαλτιέ στο τελευταίο 15λεπτο προσέφεραν θέαμα, με τον Μέσι να σκοράρει στο 80′ και στο 86′, ειδικά το δεύτερο γκολ του ήταν αριστουργηματικό!

Kλερμόν: Ντιαό, Σεϊντού, Βιατέσκα, Οζιέ (αρχ.), Μπόρζες, Γκοναλόν (85′ Μπάιγ), Γκαστιέν, Αλεβινά (73′ Ντοσού), Σαρατσέβιτς (73′ Μανιέν), Ρασάνι (82′ Καουί), Άντριτς

Προπονητής: Πασκάλ Γκαστιέν

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος (67′ Μουκιέλ), Μαρκίνιος (αρχ.), Κιμπεμπέ, Χακίμι, Βεράτι (82′ Ζαϊρ-Έμερι), Βιτίνια (67′ Παρέδες), Μέντες (78′ Μπερνάτ), Μέσι, Σαράμπια (78′ Εκιτίκε), Νεϊμάρ

Προπονητής: Κριστόφ Γκαλτιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.