Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποσετίνο έχει παράπονα από το VAR 

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο θεωρεί πως μια λάθος διαιτητική απόφαση, στάθηκε η αφορμή για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως αν το VAR είχε ελέγξει ως όφειλε τη φάση του Μπενζεμά με τον Ντοναρούμα, στην αναμέτρηση των Παριζιάνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε η γαλλική ομάδα θα είχε πάρει την πρόκριση και θα είχε προχωρήσει στο Champions League. Παράλληλα, δήλωσε πως οι φίλαθλοι απαξιώνουν τις εγχώριες διοργανώσεις και πως οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούν αποτυχία τη μη κατάκτηση του Champions League.

Αρχικά, ο Ποσετίνο δήλωσε: “Νομίζω ότι το φάουλ του Μπενζεμά στον Ντοναρούμα υπήρχε κι εάν είχε ελεγχθεί από το VAR, σήμερα θα μιλούσαμε για τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά ήταν κάτι που έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης πολλή πίστη, μια διαφορετική ενέργεια στο γήπεδο της. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να αναλυθεί κάτι, πέρα από το ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πολλές φορές παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και προφανώς ο συναισθηματικός παράγοντας. Πιστεύω ότι είχαμε κάνει μια δουλειά στην οποία ήμασταν ειλικρινείς, είχαμε δουλέψει όσο σκληρά μπορούσαμε και είχαμε αυτή την ατυχία στα τελευταία λεπτά στη Μαδρίτη”.

Σχετικά με το πως είναι μακριά από τους πάγκους αυτό το διάστημα, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: “Είμαι ήρεμος, αποδέχομαι τις συνθήκες που έπρεπε να περάσουμε. Όλα τελείωσαν αρκετά αργά. Υπογράψαμε τη λύση του συμβολαίου μια ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, μεταξύ 3 και 4 Ιουλίου, και είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο αυτήν τη στιγμή, γιατί όλες οι προοπτικές, είναι κλειστές για εμένα”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του: “Προσαρμόζομαι στις νέες συνθήκες και πάντα έχω στο μυαλό μου να εξελιχθώ και πάνω απ’ όλα, να αναλύσω όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 18 μήνες στην Παρί και, όπως λέω πάντα, η εμπειρία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση. Είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο, το Σούπερ Καπ και το Πρωτάθλημα σε ενάμιση χρόνο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το έργο της ομάδας, είναι να κατακτήσει το Champions League και η μη κατάκτηση του μπορεί πάντα να θεωρείται αποτυχία. Αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούν να ελεγχθούν. Η κυριαρχία στο γαλλικό πρωτάθλημα ή στις εθνικές διοργανώσεις σημαίνει ότι οι ίδιοι οι φίλαθλοι, δεν τους δίνουν τη σημασία που τους αξίζει. Οπότε, νομίζω ότι υποτιμάται, ότι δεν την εκτιμούν, αλλά φυσικά η νίκη είναι υποχρέωση. Και εάν δεν κερδίζεις, μοιάζει με ολοκληρωτική καταστροφή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.