Παρί Σ.Ζ.: Βλέπει Σκρίνιαρ και Σκαμάκα

Οι επόμενες κινήσεις της Παρί μετά την ανανέωση με Μπαπέ.

Αφού διατήρησε στο δυναμικό της τον Κιλιάν Μπαπέ με ένα «μυθικό» συμβόλαιο, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βγει στην «αγορά» για τα καλοκαιρινά «ψώνια» της, εστιάζοντας σε πρώτη φάση στη Serie A, με βασικούς στόχους τον Μίλαν Σκρίνιαρ και τον Τζιαλούκα Σκαμάκα.

Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Ίντερ για την απόκτηση του διεθνούς Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού. Οι «νερατζούρι» είπαν «όχι» στα 50 εκατ. ευρώ της αρχικής πρότασης της Παρί, η οποία ωστόσο, επανήλθε στο… τραπέζι της διαπραγμάτευσης με ένα ποσό κοντά στα 65 εκατ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μετακόμιση του Σκρίνιαρ στο Παρίσι, με ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η πάμπλουτη γαλλική ομάδα έχει στο «ραντάρ» της και τον Σκαμάκα, ο οποίος έκανε… θραύση φέτος στη Serie A με τη Σασουόλο, σημειώνοντας 16 γκολ σε 38 αγώνες, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Ικάρντι.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Σασουόλο, Τζιοβάνι Καρνεβάλι σε δηλώσεις του στο «Sky Sport Italia», επιβεβαίωσε πως είχε συνάντηση με τον νέο αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος, μιλώντας (και) για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό.

«Ο Λουίς Κάμπος είναι καλός μου φίλος, με τον οποίο μιλήσαμε και στον τελικό του Champions League στο Παρίσι. Μπορώ να σας πως αναφέρθηκε στη συζήτησή μας το όνομα του Σκαμάκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιθύνων νους της Σασουόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.