Ορελιέν Τσουαμενί: Αναποφάσιστος για το μέλλον του

Ένας από τους βασικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ορελιέν Τσουαμενί, μίλησε στην Telefoot για το μέλλον του και αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει απόφαση για το πού θα παίξει την επόμενη χρονιά.

«Δεν ανησυχώ, ούτε δίνω βάσεις στις φήμες, γιατί αυτή είναι μια θέση στην οποία πάντα ήθελα να είμαι. Εφόσον με θέλουν οι καλύτεροι σύλλογοι, αυτό σημαίνει ότι κάνω σωστά πράγματα στο γήπεδο», είπε ο Γάλλος μέσος. Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ρώτησαν αν έχει πάρει την απόφαση για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. «Όχι, όχι ακόμα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν δίνουν μάχη για την απόκτηση του Τσουαμένι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που έρχονται από την Ισπανία. Θεωρήθηκε ότι η Λίβερπουλ ήταν επίσης στο «κάδρο», αλλά φαίνεται πιο μακρινή η πιθανότητα απόκτησης του. Προφανώς, και αντίθετα με όσα δημοσιεύτηκαν στον γαλλικό Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει τόσα όσα η Παρί Σεν Ζερμέν, για να αποκτήσει τον νεαρό μέσο. Ενώ ο γαλλικός σύλλογος θα πρόσφερε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Τσουαμένι, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θα ξοδέψει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ για τον άσο της Μονακό και της Εθνικής Γαλλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.