Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ είχε επαφές και με τη Λίβερπουλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε πως είχε συνομιλίες με τη Λίβερπουλ, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον Γάλλο επιθετικό, το έκανε γιατί οι “κόκκινοι” είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας του. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως οι Μακρόν και Σαρκοζί τον συμβούλεψαν να παραμείνει στο Παρίσι, ενώ αναφέρθηκε και στον μισθό του.

Αρχικά, ο Εμπαπέ δήλωσε για τις συζητήσεις με τη Λίβερπουλ: “Δε μίλησα μόνο με τη Ρεάλ και την Παρί, αλλά υπήρχαν συζητήσεις για να πάω στον Κλοπ και τη Λίβερπουλ. Μιλήσαμε λίγο, όχι πολύ. Το έκανα γιατί είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας μου. Είναι καλό κλαμπ, είχαμε έρθει και σε επαφή πριν πέντε χρόνια”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος παίκτης τόνισε για τις συνομιλίες που είχε με τους Μακρόν και Σαρκοζί: “Είναι αλήθεια πως ο πρόεδρος Μακρόν μού μίλησε, όπως και ο κ. Σαρκοζί. Αγαπάνε το ποδόσφαιρο και πάνε συχνά γήπεδο. Με συμβούλευσαν να μείνω στην πατρίδα μου και να συνεχίσω να γράφω ιστορία με την Παρί. Όμως πάνω από όλα ήταν δική μου απόφαση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή. Είμαι Γάλλος και το νέο συμβόλαιο είναι μια αναγνώριση προς την ομάδα μου, αλλά και την πατρίδα μου, γιατί εκπροσωπώ την εθνική ομάδα”.

Όσον αφορά στον μισθό του, ο Εμπαπέ δήλωσε: “Είναι μέρος του συστήματος. Είμαστε σε έναν κόσμο που αυτά τα ποσά υπάρχουν, αλλά πέρα από αυτά είμαστε άνθρωποι. Όταν γυρίζω σπίτι μου δε σκέφτομαι τον μισθό μου. Απλώς προσπαθώ να απολαύσω τη ζωή με τους φίλους και την οικογένειά μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν είσαι στο προσκήνιο έχεις όμως και υποχρεώσεις, ως δημόσιο πρόσωπο”.

Τέλος, ο 23χροος παίκτης τόνισε πως θέλει να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο: “Πρέπει να έχεις φιλοδοξίες, είναι αναγκαίο για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό σε ωθεί να ξεπερνάς τα όριά σου και να φτάνεις σε σημεία που δε φανταζόσουν ποτέ. Μπορεί να μην τα καταφέρω ποτέ, αλλά τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.