Παρί: «Δεν έχει πει όχι ο Ζιντάν»

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο RMC, ο «Ζιζού» εδώ και καιρό έχει συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να έχει αρνηθεί την πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.

Από τη στιγμή που ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα αποτελέσει παρελθόν –όπως ήδη έχει συμβεί με τον Λεονάρντο που αντικαθίσταται από τον Λουίς Κάμπος στη θέση του αθλητικού διευθυντή- στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει εδώ και καιρό αρχίσει η αναζήτηση του επόμενου προπονητή, αφού διασφαλίστηκε η παρουσία του Κιλιάν Εμπαπέ έως το 2025.

Σύμφωνα με το RMC οι επαφές των ιδιοκτητών από το Κατάρ με τον Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι τωρινές, αφού και τον Δεκέμβριο είχε υπάρξει προσέγγιση.

Τότε ο «Ζιζού» είχε αρνηθεί αναμένοντας να…αδειάσει η θέση στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάν, αναλόγως βεβαίως και με την παρουσία των «τρικολόρ» στο Μουντιάλ.

Ίσως αυτή η προοπτική να έκανε τον Ζιντάν, πάντα σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, να αφήσει την πόρτα ανοικτή στους ιδιοκτήτες των Παριζιάνων, στη δεύτερη προσέγγιση που υπήρξε προ ημερών. Κοινώς, ο Ζιντάν δεν έχει πει «όχι» στην Παρί Σεν Ζερμέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.