Μητέρα Εμπαπέ: «Έχουμε συμφωνήσει και με Ρεάλ και με Παρί και περιμένουμε την απόφαση του Κιλιάν» (pic)

Το σχόλιο της μαμάς του Γάλλου αστέρα, η οποία αποκάλυψε πως ο γιος της έχει συμφωνήσει και με τις δύο ομάδες και θα επιλέξει σύντομα την απόφασή του.

Η Φαϊζά Αλ-Αμάρι μίλησε στο «koraplus» και ανέφερε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει συμφωνήσει και με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με την Παρί Σεν Ζερμέν και περιμένει να δει τι θα επιλέξει ο γιος της!

«Δεν υπάρχουν νέες συνεδρίες για να διαπραγματευτούμε το μέλλον του Εμπαπέ μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτές οι συνεδρίες έχουν τελειώσει.

Έχουμε μια συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μια άλλη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη τελειώσει, τώρα ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει να επιλέξει.

Οι δύο προσφορές είναι ισάριθμες από Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, αλλά περιμένουμε τον Εμπαπέ να επιλέξει αυτό που θέλει.

Από τη μία υπάρχει η προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων των εικόνων και από την άλλη υπάρχει μια οικονομική αποζημίωση που αντισταθμίζει αυτό. Οι δύο προσφορές δεν διαφέρουν πολύ, είναι ίσες»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!