Ντι Μαρία: Έκανε like στο Instagram της Γιουβέντους (pic)

Οι φίλοι της Γιουβέντους που ήθελαν να δουν τον Άνχελ Ντι Μαρία να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα την επόμενη σεζόν πήραν θάρρος μετά τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γηραιά Κυρία λάνσαρε τη νέα της φανέλα για την ερχόμενη σεζόν 2022-23 και μεταξύ εκείνων που έκαναν like στη δημοσίευση στο Instagram ήταν και ο Αργεντινός της Παρί Σεν Ζερμέν. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει ότι θα φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν. Ο Ντι Μαρία ολοκληρώνει την συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα στο τέλος της σεζόν και έχει συνδεθεί έντονα με μια μεταγραφή στη Γιουβέντους που ειδικεύεται στις ελεύθερες μεταγραφές.

Ο Αργεντινός διεθνής δήλωσε πρόσφατα ότι δεν είναι σίγουρος αν η πρωταθλήτρια Γαλλίας θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά, αλλά ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη ανεξάρτητα από αυτό. Ο 34χρονος Ντι Μαρία μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2007 όταν πήγε στην Μπενφίκα από τη Ροζάριο Σέντραλ. Το 2010 υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έμεινε για τέσσερις σεζόν, κατακτώντας το Champions League στην τελευταία του εμφάνιση. Μετά από μια δύσκολη σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετακόμισε στο Παρίσι όπου βρίσκεται από το 2015.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.