Ρενς-Μαρσέιγ 0-1: Νικάει κι όταν είναι μέτρια…(hls)

Οι Φωκαείς κατάφεραν να πάρουν σημαντικό τρίποντο στην Καμπανία, δίχως να πιάσουν καλή απόδοση διατηρώντας τη διαφορά των 6 βαθμών από την τρίτη θέση, με τη 10η νίκη τους στα 11 τελευταία παιχνίδια.

Το πρώτο ημίχρονο στην Καμπανία θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, με τη Μαρσέιγ να έχει κατοχή άνω του 74%, ωστόσο δίχως ουσία και ταχύτητα στο passing game, αρκετά προβλέψιμη στην ανάπτυξη, είχε να παρουσιάσει μόλις ένα μακρινό σουτ του Μίλικ στο 8′ το οποίο εξουδετέρωσε ο Ράικοβιτς.

Οι Ρεμουά με το γνωστό στυλ παιχνιδιού (είτε ανάπτυξη από την πίσω γραμμή είτε transition) απείλησαν με τον Ματουσίβα στο 18′ και τον Φαν Μπέρχεν στο 37′ ύστερα από λάθος του Μανταντά (έσωσε πάνω στη γραμμή ο Πέρες), με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως σκορ.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη χειρότερο για τη Μαρσέιγ παρά την είσοδο των Παγέτ/Ζέρσον, το σύνολο του Όσκαρ Γκαρθία απείλησε δις με τον Κόναν και στο 76′ με τον Μουνέτσι, όμως στο 83′ ο Παγέτ με την 10η ασίστ του έδωσε το δικαίωμα στον Ζέρσον (6ο γκολ στο πρωτάθλημα) να πετύχει το γκολ νίκης για την ομάδα του Σαμπαόλι, η οποία στρέφει το βλέμμα της στον πρώτο ημιτελικό του Conference League στην Ολλανδία με τη Φέγενοορντ την προσεχή Πέμπτη.

Ρενς: Ράικοβιτς, Γκραβιγιόν, Φαές, Αμπντελχαμίντ (αρχ.), Φοκέ(79′ Μπουσί) , Λοπί, Ματουσίβα (89′ Κεμπάλ), Κόναν, Λοκό(46′ Μουνέτσι) , Εμπουκού (46′ Ζένελι), Φαν Μπέρχεν (63′ Τουρέ)

Προπονητής: Όσκαρ Γκαρθία

Μαρσέιγ: Μανταντά (αρχ.), Ρονζιέ, Σαλιμπά, Καμαρά(79′ Τσάλετα-Τσαρ) , Πέρες, Γκέιγ, Χαρίτ (46′ Παγέτ), Γκεντουζί, Ουντέρ (73′ Λιρόλα), Κολάσινατς (46′ Ζέρσον), Μίλικ (79′ Ντιένγκ)

Προπονητής: Χόρχε Σαμπαόλι

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.